Julemarsjen – 2022

I år kunne me gle oss over å igjen by julemarsjdeltakarar inn på kaker og gløgg etter ein runde rundt Sand med postar og quiz. Været var nokså surt, men jammen trur eg nissen fann fram likevel! Med stort og smått kom hundre + ein innom sanitetshuset.

Ein stor takk til Sand Sanitetsforening som stiller opp og gjer dette mogleg!

Me vil òg takke Joker Suldalsosen og Coop Prix på Suldalsosen, Bunnpris Sand. Suldal Næringsforening, Statkraft og Sparebanken Vest som alle har gitt premier til julemarsjen.

Årets vinnarar vart:

Gustav Bog Sørvåg, Johanna Nærheim, Sondre Herabakka, Maximillian Schnell, Olav Bakka Hardeland, Laila Sand, Inger Endresen, Michael Willig, Emil Herabakka, Øyvind N Fjellhaugen, Sverre Johan Nærheim og Elise Klungtveit.

Vinnaren av quizen vart Knut Vaage.

Me gratulerer!!

Legg att eit svar