Bli med på Grønn Tur – Tur-Orientering

Nytt frå Suldal O-lag – Grøn Tur 🙂Dette er enkel tur-orientering som er heilt gratis 🙂Opninga av 3 grøne turar – skjer i morgon – på Nasjonaldagen 🙂Alle som tek løypene i løpet av 17. mai, eller i løpet av sommaren, er med i trekninga av ein premie for kvart område 🙂

På Suldalsosen og Nesflaten, skal du skrive ned bokstavane på postmarkeringa du finn ved hjelp av kartet. Stokker du desse boksatavane, finn du eit løysingsord 🙂 Det vil også kome på Grønn Tur for Sand.

Etter kvart vil det kome løysing på å skrive desse inn på turorientering.no.
Følg med på Suldal O-lag si side på Turorientering.no:
https://turorientering.no/suldalorienteringsla/turer/2021/

Du kan også sende ein melding om løysingsordet på FB til Suldal O-lag 🙂GOD 17. mai – og God Grøn Tur 🙂Her ser du korleis «skatten» ser ut 🙂 Og her er bilde av karta 🙂

Her kan du laste ned karta i PDF:

Legg att eit svar