Flott Romjulsmarsj etter URD

julemarsjen_med_nissen_2015

Når vandreglade romjulsmarsjere våknet 3. juledag, hadde Urd tatt vindkåpen med seg og reist videre. Klart og fint julevær lyste over Sand, og gjorde sitt til at 122 godt påkledde deltakere fann vegen til Sanitetshuset, og Suldal O-lags tradisjonsrike Romjulsmarsj.

De alltid tilstedeværende og dyktige sanitetskvinnene, hadde nydelig varm julegløgg til både store og små, noe som alltid setter en spiss på arrangementet. Og jammen hadde de ikke pepperkaker også.

Nissen hadde funnet veien til Hydrokaien etter å ha krysset Sandsfjorden. Han hadde sekk på ryggen og grøt i gryte. Det var flere av de julemarsjende små som også så Rudolf Reinsdyr på brygga på Ropeid. De så nemlig at det lyste orange av nesa hans…..

I sekken var det noe til både store og små, mens grøten nok var både vasstrukken og kald. Det ble delt ut gevinster til flere av deltakerene etter målgang på Sanitetshuset.

O-laget vil rette en stor takk til alle de lokale bedriftene som er med og bidrar med disse gevinstene. På vegne av Suldal O-lag takker vi for en trivelig Julemarsj, og ønsker alle velkommen tilbake til neste år.

PS. Nissen lovte også å komme tilbake……..


Odd Rune


Legg att eit svar